12 august 2020 - sedinta publica de repartizare a celor care au fost angajati in anul scolar 2019-2020 pe perioada viabilitatii postului si au sustinut concursul de titularizare din 29 iulie 2020 si au luat nota minim 7. Acestia vor putea opta doar pe posturile pe care sunt in acest moment, acele posturi devenind ocupate pe perioada nedeterminata.

13 august 2020 - sedinta publica pentru titularizare - participa cadrele didactice care au luat minim 7 la proba scrisa din 29 iulie 2020

14 august 2020 - sedinta publica pentru cei care au avut statut anterior titular, minim gradul didactic definitivat si care au obtinut la concursul din 29 iulie minim 7.00 - ei pot opta si pe posturi vacante de 1 an, devenind astfel titulari ai acelei unitati. Atentie!!! Cadrele didactice titulare in invatamantul privat trebuie sa faca dovada ca unitatea privata este acreditata...nu autorizata...pentru asta trebuia saa fi prezentat la dosar in momentul inscrierii ordinul de ministru prin care se atesta acest lucru!!!

In cursul zilei de luni vom posta graficul sedintei publice din data de 12 august, precum si locatia si candidatii, urmand ca in data de 11 august sa postam si pentru sedinta din 13, atat ierarhia cat si locatia si intervalul orar pe discipline

Candidatii caree au minim nota 7 si nu vor prinde post in sedinta din 13 august pe perioada nedeterminata vor veni in sedinta din data de 20 august 2020 unde vor avea posibilitatea de a alege si posturi de 1-3 ani viabilitate.

Sedintele se vor sustine fizic, cei care nu pot participa pot face procura notariala unei persoane pentru a fi reprezentata.