In data de 28.08.2019 are loc repartizarea posturilor/catedrelor complete/incomplete ramase neocupate dupa sedinta publica din data de 26.08.2019, in regim de plata cu ora, in baza acrodului emis de unitatile de invatamant, conform urmatoarei ieararhii:

1. Plata cu ora pentru personalul titular al unitatii. (se va ocupa administrativ, in functie de tabelele venite din unitatile de invatamant sector 3, indiferent de disciplina)

2. Plata cu ora pentru cadrele didactice titulare in alta unitate, personalul asociat si pensionar. ( se vor ocupa administrativ pentru toti cei care au un cod valabil pe avizul emis de unitatea scolara)

Pentru cei care primesc acordurile cu cod pe data de 28.08.2019, sunt asteptati la sediul IS3 intre orele 09.00-12.00 pentru a aduce acordul cu cod valid. Cei care nu au cod pe aviz nu vor fi operati in aplicatie!

Nu este necesara prezenta cadrelor didactice care au solicitat plata cu ora si au acord pe un post al carui cod exista in aplicatia Titularizare 2019 si nu a fost ocupat in etapele anterioare.