• Rugam candidatii sa consulte listele pentru a se deplasa la locatia la care au fost repartizati (Scoala Gimnaziala 195, Scoala Gimnaziala Nicolae Labis, Liceul Teoretic Dante Alighieri). Asigurati-va de faptul ca ati identificat adresa locatiei in care sunteti repartizat si identificati mijlocul de transport catre aceasta, pentru a ajunge in timp util.
  • Candidatii sunt asteptati incepand cu ora 07.00. La locatia respectiva se gaseste lista cu repartitia pe sali dar e de preferat sa o consultati online pentru a evita aglomeratia si timpul pierdut.
  • ACCESUL SE FACE IN SALI IN INTERVALUL 07.00-08.15!!! ESTE NECESAR SA SE INTRE ETAPIZAT PENTRU A SE PREINTAMPINA AGLOMERATIA SI PENTRU A SE ASIGURA MASURILE DE PREVENIRE SI COMBATERE A IMBOLNAVIRII CU SARS-COV-2
  • Recomandam candidatilor, pe cat posibil, sa patrunda in sala de examen doar cu instrumentele de scris si eventual sticla cu apa. Incercati sa evitati depozitarea la sala de bagaje, daca este posibil, pentru a preintampina aglomeratia si a asigura fluxul de intrare / iesire in sali.