Intel® si SIVECO Romania lanseaza proiectul It4.edu.ro

 

It4.edu.ro este un nou proiect Intel®, realizat in parteneriat cu unii dintre cei mai mari producatori de echipamente IT si cu SIVECO Romania.

Proiectul propune solutii inovative de educatie atat pentru elevi cat si pentru profesori, tehnologiile de ultima generatie oferind modalitati moderne de invatare si predare.

Proiecte de succes implementate la nivel mondial sunt prezentate si structurate intr-o interfata prietenoasa si usor de utilizat.

IT4Edu.ro este locul unde atat elevii, profesorii, cat si parintii pot intelege modul in care tehnologia poate duce educatia la un nou nivel, al secolului XXI.

 

Solutiile Intel® classmate PC sunt dedicate educatiei in mediul scolar, incluzand atat dotarea cu software educational de la Intel® si optiunea de a accesa programele SIVECO, cat si cu computere special concepute pentru uzul intensiv in mediul scolar (durabile, proiectate sa reziste cazaturilor de la peste 70 de cm pe suprafata tare si cu un hard drive rezistent la socuri).

 

Concurentii pot castiga o solutie completa de educatie de la Intel si SIVECO pentru clasa si scoala lor daca participa la concursul interactiv de pe www.it4edu.ro.

 

Pentru mai multe informatii acceseaza www.it4edu.ro.